Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag bellen tussen 8.00 en 17.00 uur of gebruik maken van de webagenda.

 • Afspraak telefonisch maken
  Om het spreekuur zo goed mogelijk in te plannen, zal de assistente u een aantal vragen stellen. Al onze assistentes zijn opgeleid om in te schatten hoe snel u gezien moet worden op het spreekuur, en door wie. Soms zal de assistente uw hulpvraag al direct kunnen beantwoorden, voor andere vragen zal uw huisarts u terugbellen of zal de assistente een afspraak op het spreekuur voor u inplannen. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om altijd vertrouwelijk om te gaan met de door u gegeven informatie.
   
 • Afspraak maken via webagenda
  Indien u ingeschreven bent bij de praktijk kunt u gebruik maken van onze webagenda. U klikt hiervoor op het icoon Afspraak maken op de homepagina.

Om de tijd die u met de huisarts hebt goed te kunnen gebruiken helpt het om uw afspraak voor te bereiden. De dokter wil o.a. graag weten hoe lang uw klacht al bestaat, hoe het begonnen is, wat de klacht beïnvloedt, wat u zelf al gedaan hebt, wat uw gedachten zijn over wat er aan de hand is en waarmee u denkt het beste geholpen te zijn.

Meerdere vragen of meer tijd nodig
Een afspraak is, bij voorkeur, voor 1 persoon en voor 1 klacht. Wanneer u meer tijd denkt nodig te hebben verzoeken wij u dit te vermelden bij het telefonisch maken van de afspraak. De assistente kan hier dan rekening mee houden in de agenda.
Indien u gebruik maakt van de webagenda en denkt meer tijd nodig te hebben, kunt u 2 afspraken na elkaar maken.

Visite
Het heeft meestal de voorkeur om u op de praktijk te zien, omdat we daar beschikken over uitgebreidere onderzoeksmogelijkheden. Wanneer u echter niet in staat bent om naar de praktijk te komen kunt u telefonisch een visite aanvragen. Wanneer u op dezelfde dag een arts wilt zien vragen wij u om voor 11.00 uur een visite aan te vragen.

Telefonisch consult
De assistente kan met u een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. U wordt dan teruggebeld door de huisarts, meestal tussen 12.00 en 14.00 uur.

E-consult
Indien u ingeschreven bent bij de praktijk en over een account beschikt kunt u gebruik maken van ons e-consult. U klikt hiervoor op het icoon E-consult op de homepagina.

Spoedsituaties

 • Bij een spoedsituatie tijdens openingstijden belt u de spoedlijn via nummer 033 479 4094
 • Bij een spoedsituatie buiten openingstijden belt u Huisartsenspoedpost Eemland via nummer 085 – 773 11 00
 • In geval van een  levensbedreigende situatie belt u 112
Back to top