voorgevel Vogelplein

Uitbreiding van de mogelijkheden binnen uw persoonlijke patiëntenomgeving

Steeds meer mensen maken gebruik van het patiëntenportaal Uwzorgonline. Het is voor patiënten van huisartsenpraktijk Vogelplein mogelijk om zelf in te loggen en een account aan te maken met DigiD. In het portaal kunt u uw medisch dossier inzien. Daarnaast kunt u ook afspraken maken, e-consulten en herhaalrecepten aanvragen. Uwzorgonline is niet bedoeld voor spoedzaken. Bel in dat geval altijd met de assistente.

Smartconsult
Vanaf maart is er een nieuwe functie in het patiëntenportaal van Uwzorgonline. Deze functie helpt ons om betere zorg te verlenen. Voordat u een afspraak of een bericht (e-consult) wilt aanmaken in uw persoonlijke omgeving wordt gevraagd om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit kan zowel via het portaal op het internet als in de app. Het invullen van deze vragenlijst duurt een paar minuten. 

Wat is de digitale vragenlijst? 
De digitale vragenlijst is een lijst met vragen over hoe u zich voelt en wat de reden van uw afspraak is. Het is makkelijk om in te vullen voor u en zo weet de huisarts alvast wat de klachten zijn. Hierdoor kunnen we u beter en sneller helpen tijdens uw afspraak.

Wij willen u vragen of u vanaf nu bij het maken van uw volgende afspraak of e-consult deze vragenlijst invult. 
Zo helpt u de huisarts en ook uzelf!

uwzorgonline

Hoe werkt Uwzorgonline

In de handleiding vindt u informatie over UwZorgonline. Wanneer u vragen heeft over hoe de software van werkt kunt u ook kijken op uwzorgonline.nl of stel uw vraag aan de Helpdesk van het patiëntenportaal.

Back to top