Praktijk dokter Verhage

Beste patiënten van huisartsenpraktijk Verhage,

Na 25 jaar huisarts te zijn geweest in Amersfoort heeft dokter Rijsman de praktijk overgedragen aan dokter Verhage.

In praktische zin zal er weinig veranderen. De telefoonnummers blijven hetzelfde en uw dossier blijft beschikbaar voor de nieuwe huisarts.

Van mw. I. Verhage:

Ik ben erg blij dat ik op deze plek mijn werk mag doen. Ik heb met veel plezier samengewerkt met Peter Rijsman en zal hem -net als veel patiënten- zeker missen. De afgelopen 1,5 jaar heb ik kennis kunnen maken met de praktijk Vogelplein en de wijk Liendert en ga hier graag door met zorg leveren.
Ik heb in Amsterdam de opleiding tot basisarts en huisarts gedaan. Daarnaast heb ik gewerkt op een afdeling gynaecologie/verloskunde en in een kliniek voor mensen met langdurige psychiatrische problemen. Dat waren boeiende en leerzame jaren. De afgelopen jaren heb ik op verschillende plekken gewerkt als huisarts.

 

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

De praktijk is iedere werkdag geopend van 7.30-17.00 uur.

Telefonisch zijn wij op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8.00 tot 17.00 uur via nummer 033 479 4093

Aanwezigheid huisartsen

  • Mevrouw I. Verhage is aanwezig maandag, donderdag en vrijdag.
  • Op dinsdag en woensdag is een waarnemend huisarts aanwezig.

Bij afwezigheid van de huisartsen wordt tijdens openingstijden waargenomen door de andere huisartsen van Huisartsenpraktijk Vogelplein.

Afspraak maken
Een afspraak voor een huisartsconsult kan gemaakt worden door telefonisch contact op te nemen met de praktijk of, indien u ingeschreven bent bij de praktijk, online door gebruik te maken van onze webagenda. U klikt hiervoor op het icoon Afspraak maken op de homepagina.

Een afspraak voor een telefonisch consult of voor een visite kan gemaakt worden door telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Herhaalrecept aanvragen
Een herhaalrecept kan aangevraagd worden door de receptenlijn in te spreken via nummer 033 479 4090 of, indien u ingeschreven bent bij de praktijk, online door gebruik te maken van ons herhaalreceptenformulier. U klikt hiervoor op het icoon Herhaalrecept op de homepagina.

E-consult
Indien u ingeschreven bent bij de praktijk en over een account beschikt kunt u gebruik maken van ons e-consult. U klikt hiervoor op het icoon E-consult op de homepagina.

Spoedsituaties

  • Bij een spoedsituatie tijdens openingstijden belt u de spoedlijn via nummer 033 479 4094
  • Bij een spoedsituatie buiten openingstijden belt u Huisartsenpost Eemland via nummer 085 – 773 11 00
  • In geval van een  levensbedreigende situatie belt u 112